Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!!!



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Ο κόσμος της εκπαίδευσης, σύσσωμος, μαθητές-γονείς-εκπαιδευτικοί, από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, δίνουν μαθήματα αγώνα αυτές τις μέρες. Δείχνουν τους ενόχους, το Υπουργείο Παιδείας και την πλήρως υποταγμένης στις επιταγές της Τρόικα συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που καταστρέφουν τις τελευταίες ελπίδες μιας κοινωνίας  και των παιδιών της  να επιβιώσει και να προσδοκά καλύτερες μέρες για τη νέα γενιά, υλοποιώντας τις εντολές της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Τα όνειρα των παιδιών μας συνθλίβονται στον πετρόμυλο της εγκατάλειψης και διάλυσης του δημόσιου σχολείου, στις συμπληγάδες του «ΝΕΟΥ» ΣΧΟΛΕΙΟΥ και της τράπεζας ΘΥΜΑΤΩΝ, της ανασφάλειας και της εξαθλίωσης όπου έχουν οδηγήσει έναν ολόκληρο  λαό που ασφυκτιά. Ας τους ακούσουμε!!!!
Απέναντι στη λάσπη του Υπουργείου, στην καταστολή και την τιμωρία των εφηβικών ονείρων, έχουμε χρέος να αντισταθούμε. Μας αφορά!
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας στέκεται δίπλα και εκφράζει την αλληλεγγύη της στην αγωνιζόμενη νεολαία. Σας καλούμε να στηρίξουμε τα παιδιά μας, να τα προστατεύσουμε! Οι μαθητές μας έχουν ΔΙΚΙΟ και μας χρειάζονται στο πλευρό τους. Έχουμε υποχρέωση να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να βγούμε μαζί και μπροστά!
Στις 27 ΝΟΕΜΒΡΗ απεργεί ΟΛΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, και ενώνουμε τις φωνές μας με τη μαθητική νεολαία!
Γιατί «αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!!!»
Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου