Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ευχαριστήρια δήλωση των υποψηφίων της ΕΡΑ


Βέροια, 10/11/2014

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους συναδέλφους μας που στήριξαν στις κάλπες των υπηρεσιακών εκλογών το ψηφοδέλτιο της ΕΡΑ για το ΠΥΣΠΕ Ημαθίας και της Ενωτικής Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας (ΕΡΠ) για το ΑΠΥΣΠΕ και το ΚΥΣΠΕ. Τους διαβεβαιώνουμε ότι οι Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στα σωματεία μας, στα σχολεία και στους μαζικούς αγώνες για να ξεμπερδεύουμε μια ώρα αρχύτερα με εκείνους που έχουν εξαθλιώσει το λαό μας, με τις πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που διαλύουν το δημόσιο σχολείο και που σύμφωνα και με τις νέες προκλητικότατες δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Λοβέρδου θέλουν να μετατρέψουν την εργασία σε χόμπι.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων καθώς και όλους τους συναδέλφους μας για τον άψογο τρόπο με τον οποίο διεξήχθη η εκλογική διαδικασία.

Συγχαίρουμε τους εκλεγέντες αιρετούς και περιμένουμε από αυτούς να ανταποκριθούν στο ρόλο τους που είναι διττός, αφενός να διαφυλάσσουν τα εργασιακά δικαιώματα όλων ανεξαιρέτως των συναδέλφων, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και αν εργάζονται στη δημόσια εκπαίδευση και αφετέρου να ελέγχουν τις πράξεις της διοίκησης. Κάτι που δεν το έχουμε δει έως τώρα…

Θα θέλαμε τέλος να υπενθυμίσουμε στον νεοεκλεγέντα αιρετό της ΔΗΣΥ (ΠΑΣΚ) κ. Πετανίδη Δημήτριο πως κι άλλη φορά τον τίμησαν οι συνάδελφοι με την ψήφο τους και τον εξέλεξαν στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας, θέση από την οποία παραιτήθηκε λίγους μήνες μετά – και είναι φυσικά προς τιμήν του η επιλογή της παραίτησης – γιατί δεν άντεχε οικονομικά το κόστος της συμμετοχής στις απεργίες. Ελπίζουμε από τη νέα του θέση να αντιλαμβάνεται πως ΑΙΡΕΤΟΣ και ΜΗ ΑΠΕΡΓΟΣ δεν πάνε μαζί.

Οι υποψήφιοι της ΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου