Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ






Βέροια 9/9/2013
Η ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των υπευθύνων.
Με το δραματικό περιορισμό των αποσπάσεων το Υπουργείο διαλύει οικογένειες, δημιουργεί νέα τεράστια οικονομικά προβλήματα σε συναδέλφους που υπηρετούν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και εν τέλει τους εξωθεί σε παραίτηση. Θα πρέπει να αντιληφθεί ο Υπουργός Παιδείας πως πίσω από τους αριθμούς κρύβονται ανθρώπινες ψυχές.
Ζητάμε άμεσα τη διενέργεια β΄ φάσης απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, τις αποσπάσεις των συναδέλφων ειδικοτήτων και τις αποσπάσεις των συναδέλφων ειδικής αγωγής στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ που έχουν σταλεί από τις διευθύνσεις εκπαίδευσης.
Απαιτούμε να γίνει άμεση κάλυψη στο σύνολο των λειτουργικών κενών με διορισμούς μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Με τη συμμετοχή μας στην έκτακτη Γ.Σ. της Τρίτης 10/9, με τις αποφάσεις που θα λάβουμε και κυρίως με τους αγώνες μας που πρέπει να αναλάβουμε ΟΛΟΙ σε συμπόρευση με τους συναδέλφους μας καθηγητές θα καθορίσουμε το παρόν και κυρίως το μέλλον ολόκληρου του κλάδου.
Η ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας σας καλεί να αντιληφθείτε την κρισιμότητα των στιγμών. Κανείς μας δεν είναι στο απυρόβλητο. Σήμερα η άθλια ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σφαγιάζει τους καθηγητές, αύριο έρχεται η δική μας σειρά. Θα το επιτρέψουμε;
ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου