Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Όλοι στην απεργία στις 12 ΝοέμβρηΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΤΙΣ  12  ΝΟΕΜΒΡΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες

Ενάμιση  μήνα  μετά  τις  εκλογές  στις  20  του Σεπτέμβρη και συνεχίζεται η νεοφιλελεύθερη  μνημονιακή   επίθεση σε  βάρος  του λαού  μας.

Η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα υλοποιεί ένα πρόγραμμα βάρβαρων, αντικοινωνικών και αντιλαϊκών μέτρων, που αν το αφήσουμε να περάσει θα ολοκληρωθεί η καταστροφή που συντελείται εδώ και πέντε χρόνια.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες

Η γενική απεργία στις 12 του Νοέμβρη πρέπει να δώσει μήνυμα σε κυβέρνηση και δανειστές ότι οι εκπαιδευτικοί  δεν  υποτάσσονται,  δεν  συμβιβάζονται  και  δεν εκχωρούν τα δικαιώματά τους. Θέλουν ζωή ανθρώπινη, εργασία με  δικαιώματα  και  μισθούς για να μπορούν να ζήσουν. Θέλουν κοινωνικές παροχές γι’ αυτούς  και τους μαθητές τους. Θέλουν  αξιοπρεπείς  συντάξεις  και απαιτούν  διαφάνεια  στη  δημόσια  ζωή, ποιότητα στην εκπαίδευση με μόνιμους διορισμούς και σταμάτημα της ομηρείας των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα, δημοκρατία και αξιοπρέπεια!

Η ΕΡΑ καλεί  όλους τους εκπαιδευτικούς να πάρουν στα χέρια τους την επιτυχία της απεργίας και να συμμετάσχουν μαζικά σ’ όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.
Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου