Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Συγκέντρωση στοιχείων για την ΑΕΕ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ    Βέροια 12-12-2014
Περικλέους 2 – 59100 – ΒΕΡΟΙΑ            Αριθ. Πρωτ:304
Τηλέφωνο     : 2331026286                         
FAX                 : 2331026286     ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Συλλόγου
 e-mail       :  ekpeima@gmail.com
Ιστολόγιο      : ekpeima.blogspot.com

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σε συνεδρίαση του Δ.Σ του Συλλόγου μας με ημερομηνία 11/12/2014 συζητήσαμε το θέμα της κατάθεσης του Ετήσιου Προγραμματισμού και τη συμμετοχή των συναδέλφων στην απεργία-αποχή από τις διαδικασίες της ΑΕΕ που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ και αποφασίστηκαν οι παρακάτω ενέργειες:
1)   Για την καλύτερη ενημέρωση του Δ.Σ και των συναδέλφων του Συλλόγου μας ζητούμε από τους Διευθυντές Δημοτικών, τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων και τους Συλλόγους Διδασκόντων των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν το Σύλλογο για τα αριθμητικά στοιχεία των συμμετεχόντων στην απεργία-αποχή από τις διαδικασίες της ΑΕΕ που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ. Τις επόμενες μέρες τα μέλη του Δ.Σ θα επισκεφθούν τις σχολικές μονάδες για τη συγκέντρωση των στοιχείων.
2)   Σε όσες σχολικές μονάδες δεν έχει κατατεθεί ο Ετήσιος Προγραμματισμός σύμφωνα με την ΑΕΕ και οι συνάδελφοι επιθυμούν την παρουσία των μελών του Δ.Σ στη συζήτηση για την κατάθεσή του να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο.
3)   Προτρέπουμε όσους Συλλόγους Διδασκόντων δεν έχουν καταθέσει τον Ετήσιο Προγραμματισμό να μην προχωρήσουν στην κατάθεσή του και όσοι το έχουν κάνει, να μη συνεχίσουν δηλώνοντας απεργία-αποχή.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου