Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ευχαριστήριο ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας - Αποτελέσματα εκλογών αντιπροσώπων για ΔΟΕ-ΑΔΕΔΥ (4-6-2015)



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
    Στις εκλογές του Συλλόγου μας η παράταξη των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ εξέλεξε 2 αντιπροσώπους για τη Γ.Σ. της ΔΟΕ και 10 αντιπροσώπους για την ΑΔΕΔΥ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που επισυνάπτονται εκλέγονται αντιπρόσωποι για την 84η Γ.Σ. της ΔΟΕ από την ΕΡΑ οι: Παπαδίνα Πετρούλα και Χατζησάββας Παναγιώτης.
   Τα ονόματα των αντιπροσώπων που εκλέγονται στην ΑΔΕΔΥ θα ανακοινωθούν μετά την επίσημη κοινοποίηση των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας.
   Χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές και ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους  της ΕΡΑ για τον έντιμο αγώνα, τη στήριξη και την προβολή των θέσεων της παράταξής μας.
   Ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε και θα αγωνιστούμε στην κατεύθυνση της διασφάλισης της εκπαίδευσης ως δημόσιου και κοινωνικού αγαθού, της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και των μαθητών και της δημιουργίας του σχολείου των αναγκών μας σε μια κοινωνία δίκαιη, δημοκρατική, απαλλαγμένη από τα δεσμά του χρέους, των μνημονίων και της λιτότητας.
Για ένα δημόσιο σχολείο που θα χωράει όλα τα παιδιά, όλους τους εκπαιδευτικούς, όλη τη γνώση.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου